Dugnadsinfo

Her finner du informasjon som gjelder dugnadene vi utfører i klubben.

 
 
Eksempel på en frittgående Tilsynsvakt ;)

Eksempel på en frittgående Tilsynsvakt ;)

Tilsynsvakt

Dette er den mest brukte dugnadstjenesten vi har. Her er det aktiviteter både til hverdag og i helgen. De ser til at vi er sikre, ryddige og at vi forlater hallen i god stand.

Det er stort sett foreldrene til de eldre, som har denne oppgaven, fom 14 år.

Tilsynsvaktens oppgaver finnes i dokumentet på knappen under.

 
IMG_0595.png

Kioskvakt

Kiosken er vårt brød og smør og gir klubben gode og jevne inntekter hele året rundt. Stort sett alltid åpen i ukedagene, og når det er arrangement i hallen .

Kioskvaktens oppgaver finnes i dokumentet linket under.

 
IMG_0532.png

BilLettvakt

Bilettvakten ordner med biletter til våre gjester og deler ut nødvendig tilgang til trenere, slik at de kan oppdatere TurneringsAdmin, og er ansvarlig for bilettkasse. Vi benytter pengebrett, slik at det er kjapt å telle opp kassen etter bruk.

Dugnadsinformasjon

IMG_1413.jpg

Kioskvakten/e

Kioskvakten er svært essensiell for at vi skal få en kjekk hverdag i hallen, og ikke minst når det er arrangementer. Det er trivelig for de små og være med i kiosken, slik bildet viser.

IMG_0746.jpg

Digital kasse - izettle

For å holde kontroll over økonomien , og for å gjøre det lettest mulig for alle å delta, har vi digitalt kassasystem, som summerer og lager våre pliktige rapporter automatisk.

Vi må åpne og stenge kassen, hver dag , slik at vi får nullet ut og begynner på ny dag.

Alle våre dugnader blir sendt ut via Spond, som er vårt trygge informasjonsdelingsmetode. En kjapp guide til bruk av spond, finnes på knappen under